Νέα

Η εταιρεία μας με τις πρώτες πωλήσεις GPS για το 2015  στην κυπριακή αγορά κατάφερε να αποκτήσει την αποκλειστικότητα πωλήσεων  GPS της Mueller-Elektronik και για την Κύπρο .

Με την νίκη στο διαγωνισμό του συνεταιρισμού ντοματοπαραγωγών Θεσσαλίας “ΘΕΣΤΟ” ήλθε η εταιρεία μας . Συνολικά παραδόθηκαν 10 Σκαληστήρια Ντομάτας IRIS  με ειδική κατασκευή αυτόματου και χειροκίνητου τιμονιού .

 

Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσας που μας επισκεφθείκατε στην έκθεση της Λάρισας . Η έκθεση έκλεισε με πλήρη επιτυχία για την εταίρεία μας , με αρκετές πωλήσεις γεωργικών μηχανημάτων και GPS , ενω υπήρξαν 1500 ενδιαφερόμενοι και δώθηκαν 200 προσφορές για GPS κατα την διάρκεια της έκθεσης .
Ευχαριστούμε για την … Read More

Η εταιρία μας προσκαλεί όλους του φίλους και συνεργάτες στην γεωργική έκθεση της Λάρισας 11 με 15 Φεβρουαρίου . Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δούν την ολοκληρωμένη σειρά γεωργικών μηχανημάτων της εταιρείας μας  καθώς και την γκάμα των ηλεκτρονικών συστημάτων πλοήγησης GPS της Mueller-Elektronik , μέσω της TractorGPS

Ευχαριστούμε τον νέο μας συνεργάτη !

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας για την υποστήριξη . Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Yara Hellas για την  ευγενική χορηγία των λιπασμάτων κατα την διάρκεια της επίδειξης και των δοκιμών

Η εταιρία μας σε συνεργασία με την ΑΜΑΖΟΝΕ (Αντωνάκης ΟΕ) και με την υποστήριξη του περιοδικού PROFI παρουσιάζει την πρώτη  πανελλαδική επίδειξη υποδειγματικής λίπανσης με GPS .

Oι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον λιπασματοδιανομέα ΑΜΑΖΟΝΕ ΖΑΜ -1001 και το GPS της Müller-Elektronik TRACK GUIDE III , να συνεργάζονται … Read More

Η Εταιρεία μας διοργανώνει επίδειξη των GPS Track Guide II & III με  λιπασματοδιανομείς και Ψεκαστικά της  AMAZONE .

Η επιδειξη θα ξεκινήσει απο τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Α.Ε  στο 3° χλμ. Θηβών Μουρικίου την παρασκευή 05/12 και ώρα 11:00 πμ .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2262 025915 ή  6978337603

Η εταιρεία μας παρουσιάζει το νέο της τμήμα στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων γεωργίας και των συστημάτων πλοήγησης GPS . Παράλληλα εγκαινιάζουμε την μοναδική παννελαδική ιστοσελίδα στον χώρο των GPS και των ηλεκτρονικών συστημάτων γεωργίας .

www.tractorgps.gr

Η εταιρεία μας συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων στην Βουλγαρία, στην Bata Agro 2014 και σας προσκαλεί να την επισκεφτείτε.